Pages

27 April 2011

~Pasal WW : Kenduri McD~





Tajuk Kejadian : Kenduri Breakfast McD
Tarikh Kejadian : 27 April 2011
Tempat Kejadian : Unit Ai ler.

11 juta komen

omputih yuuu ni
haha mkn pankek pepagi

eh kalo melayu nye panggil lempeng kan

ttibe teringin mkn pankek panas2 pastu tuang syrup + butter
nyummmm

wahhh kenduri mcd neh untuk orang ado ado jerk nehh..bukan calang-calang leh kenduri macd pepagi..hahaha

weh nie haku punyer FB shiela_lk...nanti add haku eh.

kekda,

pagi ni Ai bawa jugak paper beg McD tu tapi.....





Ai isi pisang. pisang yang kami tanam di rumah. buahnya banyak maka bawa ke sekolah.

kejap je dah habis :D

amboi... kenduri terlampau... haih... jeles ai...

singgahh sini...sedappnyer makan lempeng pepagii..hehehehe

tengah tunggu promosi tin cola baru tu....yippie...eh, tin cola ke?



New Entry: Clarins free skincare trial products

ai nak cawan coke tu. uhuhuhhu...
tapi.. ai telah menjanjikan diri sndri.. no fast food.. uhuhuhuhu

Syana :
sekali sekala ai fefeling omputih yuu.. miahahaha.
Oke..sok pagi sila bekpas penkek ye yunk :D

CNN :
Hahahaha.. lawak oh statement ado ado tu. Ni paling murah oh. sama je rega dgn nasik lemak smbl sotong reganya. Siap ada air lagi. miahahahah
Oke. Nati ai find yu yea. Opis ai ni block FB time opis.

Ai :
Wah... itu bkn Mekdi namanya.
Itu MekNa. Mek Banana. Tehehehehe

Maria :
Ala..kalo yu ada pun ai blanja skali. tehehhehe

Azue :
Hai.. singgah ler.
Tehehehe... siap ada sorang staff kata ' ni yg arwah mak saya buat dulu ni'
hahahaha

Zahidah :
A'ah.. thn ni dia jadi tin lak. akak pun tgh tggu. Kaler pepel ples. hihi

CBL :
Cawan coke tu 28hb baru start promo dia.

Ai pun janji no fastfood. Tp rasanya mcm janji tinggal janji.
Cena???

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign