Pages

4 April 2011

~Pasal BEliau Datang~

Setelah sekian lama 'BEliau' tidak menjengah, akhirnya BEliau dtg tanpa diduga.
Oh. Terharu.
Baca lak kat blog cha-si hijau cantik tu, dia pun kata didatangi BEliau. BEliau yg sama jugak yg aku terima ni.
Oh. Mungkin BEliau dtg melawat rakan2 yg lama tak dijenguknya.

Huhu.
Apakah BEliau?
Sila lah tgk kat atas blog ni. If ada tulis Internet For All dari Digi tu, itu lah BEliau.
If da takde tu, da tamat lah kunjungan BEliau tu.
Aku pun tatau berapa lama BEliau nak berkunjung. Tp kira da cukup bersyukur.
Sbb nya aku igt mmg takde dah la lps beberapa lama dah BEliau tak muncul. Hampir2 nak cash out da beberapa ringgit yg hado tu. Kut2 buleh buat beli kasut raya ke. Eh? Teheheheh.

Jadi tggu pas BEliau ni tamat lah kita cash out ye dok???

p/s : Tenkayu to che nam nam gojes (ceaa...dan dan gojes okeh) yg memilih pnstoberi as pengkomen ngetop blog CNN. Tehehehe... dun wori yer che nam nam, ai sker je komen kat blog uols tu.. huhuhu

2 juta komen

Waaahhh.. sonoknyeee ;D

Haaa.... jadi ler Aida. Hihi

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign