Pages

15 April 2011

~Pasal Gambar Saja~

Again. Ada cerita, tp mcm takde idea utk mengarang.
So, tempek gambau je bley?
Hasil dari Cik Nik ku.
Baru je acu-try-test-cuba-tgk.
Aku main tekan2 je. Tatau cena leh jadi menda2 ni. Tnya balik, kompem tatau. Haha.
Bak kata my dear 'tak abis lagi katam dia tu'. Bila abg aku tanya cena nak amik gmbr camni, camtu. Huhu.



Dan satu kat opis. Last week before senam seni. Bersama adik2 unit aku. Love uols ya.. :D

Suma gmbr ni telah di resize, so tak berapa sharp di situ. If guna saiz biasa bole pitam sbb lambat nak load. Kuwasa nak tggu. 

Tgh tggu anak buah yg blaja kat UTEM balik... nak wat pshoot. Dia pandai sket amik gmbr.

5 juta komen

okeh gambor lompat tuh menjadik..:)

wah.sumpah cantik...setanding dslr.ke mmg dslr ni kekda.kot la berubah pikiran kan.sama ar en somi pun kalu dia shoot gmbr dia tak igt dah ISO bape sume tu...sbb cuba cara manual

dslr ke ni? cantik gambar dia....


New Entry: COUNTDOWN

CNN :
Abeh la uolss..pasni asik gmbo melompat je la dlm ni. haha :D

EKA :
Tehehhe... tu main picit2 je tu Eka, tatau la cena nak buat lagi pasni. hahahah

zahidah :
Adik kpd DSLR je.. tak mampu nak guna DSLR. Uhuks.. :>

adik DLSR jer pon tak kesah.. janji ngam melompat & meletopzz hehe

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign