Pages

29 April 2011

~Pasal Cuti 3 Hari~

Insyaallah.
Will be here for tomorrow- 30 April.
Wii.. tak sabau.

Hahaha. Poyos. Mcm la pegi jauh nau.

Igt nak buat GA sempena cuti cuti saya, tp malas lah. Gi pun adiah utk 300th follower saya lum diposkan lagi. Prinsip saya, saya takkan anjurkan any GA atau yg sewaktu dgnnya if ada hadiah yg masih terhutang.

Saya tak balik kg utk cuti ni sbb saya tahu mesti hway banyakkkkk keta yg mana leh mencabar kesabaran saya walo saya bukan memandu. Hahaha. Ko nak jem berejam kat hway ptg ari Isnin tu terai la balik kg.

So, better saya abiskan masa di kawasan sekitar ini saja.
So, my plan utk cuti 3 ari ni :
Sabtu : Check in di tpt spti gambar di atas. Persediaan : kena beli baju swimming, kut tak kompem tak leh masuk pool sbb ini bkn mcm kat Bkt Merah which ko boleh redah saja.

Ahad : Lepas check out akan terus ke pegi ke satu tpt utk makan seafood plak. If cuaca oke leh mandi laut kat situ. Insyaallah, family kakak sulung akan turut serta. Kalo takde kami makan berdua je lah. Hihi.

Isnin : Bersama kawan2 plak. Dah plan wif my mesra dot net bff - Dee, Kak Julie n Fiza. Mau mensumbangkan suara di Kotak Merah, Sogo. Oh. Dah lama tak pegi oh. Sudah ada gatal2 tekak. Haha. Kena carik lagu apa nak nyanyi ni. Hahah

So, tu lah saja plannya. Tp kita hanya merancang kan. Insyaallah, jika diizinkan Tuhan mmg terisi lah cuti ku bersama insan2 tersayang. Bersama family dan rakan2.

Sapa kata bercuti mesti keluar KL, KL dan kawasan sekitar ni pun byk tpt menarik tau.

So, ada sesapa rajin nak teka mana saya nak check in esuk? Pasti ada cenderamata utk yg meneka paling cepat dan tepat.

Eh... Ini bkn contest kan? hahahaha.

Hahahahhaa.

11 juta komen

alo lo lo...nak meneka ni..
pening ni kak.....
dalam kl ya.....

ke luar kl

nak gie bercuti kat mana tue..macam best je tempatnye..

klu buat GA..saya org petama nak join..hikhik

hotel kt putrajaya ke???

ape2 pn hepi holiday
esk aku antara yg akan bersesak kt hway plus menuju je ipoh

mau minang anak dara org :-)

bestnya dia.jalan2 je

mana ek tmpt ni?
xkan penang lg kot
ehhe
penang ke

Melaka kottt.. ye?

tak pun Gambang..hehehe

MAna la plak si Reen ni nak check in .. ISh2 ... asyik berjalan je tau ... Jeles i ... >_<

su su :
Tehehe. Dlm wilayah persekutuan. hik hik :D

anie :
Idak la bes nau anie.
Bese bese je. (◡‿◡✿)

syana :
Tettt....

Slamat meminang yew.. aku rasa aku tau ko pi meminang utk sapa. Tettt...v( ‘.’ )v

Eka :
Ni jalan2 mini je ni Eka. Hik hik

Nana :
Penang jauh. Ni dkt je. Sepelaung je kot. Hik hik

eiela :
Tenkiu...

Cik Anita :
Melaka sesakkk...carik tpt tak sesak. otak tak sesak. hahaha

Adia :
Alahai. NI berjalan2 mini je ni. Rasa gatai nak duk hotel je. hik hiksss (♥♥,)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign