Pages

6 April 2011

~Pasal Jawab Survey~

Korang da jawab dak survey ni??
Ke aku je terlewat nak jawab??
Sonok jugak jawab apa syampoo kita pakai, apa prefered car brand.
Tehehehe.


Mungkin da lebih 1k pun org jawab. Tp takpe la.. sesuka ajer :D

4 juta komen

aku xjawab pun
slow nau pc ni pun

x la.. guna jari aja.. lalalalalala ehh wujud lg ke rejoice tu?

saya dah jawab jugak semalam...hehehe


New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/dilema-nak-teruskan-atau-tidak.html>Dilema | Nak teruskan atau tidak?</a>

Syana :
aku guna PC opis, jd sonok le nak jawab. teheheh

CBL :
Takde dah ke rejoice??? ada leww..

Zahidah :
Gud..gud.. :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign