Pages

29 December 2011

Sila Bersabar dengan HRMIS

Phewww..... gilerss... 
sbb tu aku saja lengah2 kan nk buat. Sbb kalo buat, mmg pakat makan sehari la ngadap dia. Tu baru masuk kat bahagian kursus yg dihadiri. Blum lelain. SKT seme tu. Mmg pakat nak memaki2 je rasa kalo takde kesabaran yg tinggi.

Dah leklok buat nih. Isi segala. Tggl nak isi tarikh kursus ja. Bleh dia kuar pop up yg IE error ke apa tah tu. Klik pangkah (x), ha.. mmg pangkah la jadinya. Abis dipangkahnya seme skali. Bkk balik. Try lagi. Pun camtu gak. Try kali ke3 dgn niat 'sahaja aku buat menda ni, tp kalo tak jadi jugak mmg aku tak buat dah!'.
Ha... mmg dia ilang gak. Konghajooo..

Yg masekelah adalah dia kena guna IE je. Tau ja la performance IE cemana.

Trus guna PC clerk aku. Fuh. Seb bek mau. Tu pun time nak 'simpan' tadi tatau untung nasib dia. Rasa cam dah ada. Tp kalo aku bkk balik kang takde, mmg tak kuasa dah aku nak buat lagi.

Thn dpn takde dah kut mendalah ni. Sbb kan da tukar SBPA. Ke ada lagi?? 
Choi sgt lah mendalah nih!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign