Pages

23 December 2011

Buffet Lagi

Mari ber buffet lagi. Haha.
Sudah terpikat lalalala dgn deal yg ni.

Memula igt nak beli then nak gi ngan adik2 seunit sempena nak makan2 sblm derang tamat kontrak. Tup2 tgk redeem nya start bln 1. By dat time, derang pun da tamat kontrak.


Jadi, beli je lah. Utk beday my dear sok bln 2. Haha. Aci??
Ke kalo tekak tingin nak gi awal, call je lah.
Kalo 2,3 bln lps aku giler deal photobook, skang duk giler nak try deal bufet2 ni plak.

Rega bleh tahan kan, so grab la.. bes kalo, bleh ulang, tak bes, tak perlu nak bising2, dpt half je pun kan.

Oh. Sapa nak gi bufet hotel Istana pun cam yg aku beli retu pun ada lagi.
Tp kat Mydeal.

Seyes bes bufet ni. Aku cam nak repeat, tp cam melampau la plak. Haha

Oke lah.
Ada majlis farewell jap lagi ni.
Sempena tamat kontrak adik2 kat Dept aku ni.
Utk unit aku je ada 5 org. Sedih giler kot ni nxt week. 30hb tu derang last.
3 thn da derang kat sini... owh.. sobssss :(

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign