Pages

28 December 2011

Nasi Kandar Ayam Madu

Dah jumpa. Hihi.
Retu aku da terai 2,3 kedai nasik kandar. Termasuk yg femes kat Kudu tu pun da terai, tp takde yg buat ayam madu yg sesuai ngan tekak aku ni.
Yeps, aku sker nasik kandar lauk ayam madu. Tatau pasal. Tp mmg sker.
Skang da jumpa.
Dkt banget ngan umah.
Hihi. Nati tingin je nasik kandar leh lari je pegi.

Ari Sabtu retu lps penat menyerbu tu kan, tanya my dear nak lunch kat mana.
On d way nak balik, napak satu kedai nih.
Salu kami g malam ja. Makan sup. Atau popular known as Sup Jalan Doraisamy.

Skang dia da ada kedai yg lawa. Cantik dan selesa.
Maka nerai la nasik kandar.

Yey! Ayam madu sedap.. sukaa...

Nati nak repeat.

Aku lupa plak nama kedai ni. Tp kalo sapa tau kedai sup jalan Doraisamy tu, ha.. situ la kedainya. Ujung skali tu. Dkt ngan Papa Rich dan juga dkt2 area ofis Nuffnang tu. Hihi.

Eh. Rasa nak repeat lagi plak.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign