Pages

8 December 2011

Awesome lagi




Ada yg da beli tiket??
Aku tgk tadi mmg takde ke Krabi.
Maka mmg tak perlu la sebok2 sbb nxt year situ je la tpt idaman (dlm anganan je la dulu).
Tp nyer travel period dia pun lambat giler lagi.
Tak bleh aku nak tggu sekian lama tu. Huhu.
Paling lama retu masa aku beli tiket ke HK. Dari bln 3, bln 10 baru fly. Tp kerana Mas, ku sabo menanti juga. Kira nak berangan2 pun tak bleh selalu kang teruja lebih, siap jumpa raya bagai baru tiba waktunya. Pheww...

So, slmt berjuang pada rakan2 yg membeli.
Rega mmg oh-sem la sbb airport tax pun dari RM16 je kan.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign