Pages

4 December 2011

Pakej All In One

It's Sunday, so happy Sunday ols..
Oh. Ada ke org baca hari Ahad ni.
Smlm takdak entry. Segalanya pakej all - in - one.
Tak bawak balik Cik Cerry (lappy).
Maka bila on dari gajet ni line - hanya ada IE - lembap giler bila di 'gu' dgn Strymix - skrin lak kecik. Aduhai. Nice and double nice.
MyS2?? Lagi la jgn harap. Beliau itu buleh berfungsi dgn baik di KL sahaja. Haha. Tp line phone ada la. Cuma data line je takdak. Agak kompius sebenarnya sbb kalo guna bband (jenama sama) bleh plak dia tarik HSPA walo takde 3G. Oke, tkpe, lupakan. Takde poblem pun tu.
Trus install Mozilla. Mozlla kan cam oke sket (walo aku sebenarnya sker guna Chrome skang ni).
So, skang ni update guna Mozilla lah.

Dan dapat pakej satu lagi.
Tak bleh nak transfer gambar since seme gmbr dlm MyS2. Entry tertangguh la. Nak wat review Ombak Rindu. Tp rasa nak update pasal tpt makan, pasal deting2 ari Jumaat tu, tp seme punah la napaknya. Tgk la cena nati.
Eh. Takde blutut yer dlm gajet ni. Apparaaa... *ke ada tp aku yg tak jumpa?Tp da tgk kat control panel. Takdek pun*

Dah la asik bebel2 ja kan.
Eh. Cam takde sambutan je contest aku tu. Muahahah. Susah sgt kut contest nya. Muahahah. Takpe la. Kalo takde org masuk aku jual je lah segala gift2 tu. Muahahahaha *lagi giler, bagi pree pun org taknak, apatah lagi mahu menjual*

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign