Pages

19 December 2011

List Of Contestant

Mari kita tgk senarai peserta yg sudi menjoinkan diri dalam contest ini.

Walo ada yg mengatakan hadiah yg diberikan tak menarik, tp ada juga kawan2 yg sudi masuk. Terharu sgt.  Memang hadiah tak menarik, tp keikhlasan, itu lah menjadikannya lebih menarik.

Dan mungkin sbb hadiah tu mcm napak khas utk reader perempuan ja, jd tak menarik la katanya. Tp takpe lah. Nak buat macamana, takkan kita mampu nak puaskan hati seme org. Kalo hadiah menarik pun, tak semestinya org tu pun mampu buat entry menarik.

Eh. Terlebih sudah. Oke, here's the list.

1) Nana dengan cerita Cuti Cuti Cinta dari Sabah. Cerita yg detail dan buleh dijadikan info kepada yg nak ke Sabah. Link :  Nana Contest 
2) Su dengan cerita Cuti Cuti Cinta dari Melaka. Menarik sbb tak penah lagi merasa duk kat Casa De Rio tu. Harus terai nati. Link : SuSu
3) Cha dengan cerita Cuti Cuti Cinta dari Pulau Langkawi. Maka harus la teruja lebih sbb nak pegi sana juga tak lama lagi. Aww. Bes. Bes. Link : Cha Oren Cantik

4) Chinta dengan cerita Cuti Cuti Cinta dari Cameron Highland. Owh. Tgk orang citer pasal Cameron je teruja, teruja je Cameron. Hihi. Link : Chinta
5) Mekchu dengan cerita Cuti Cuti Cinta dari USS. Humang ai... ini pun lagi satu tpt idaman gak ni. Entah bila berpeluang. Dengo citer Mekchu je le yer. Link : Mekchu
6) Teacher Nana kita dengan cerita Cuti Cuti Cinta dari Bangkok/ Kapkungkap...hihi. Menarik gak ni. Tak penah terpikir pun tapi cam bes je bila baca. Link : NanaAris

7) Eyza dengan cerita Cuti Cuti Cinta dari Sabah bah. Pun menarik sbb dia ke Sabah sempat melawat byk tpt. Aku ke Sabah tak byk tpt pegi. Kasihan. Hihi. Link : Eyzamiel
8) Yanie dengan cerita Cuti Cinta dari Phuket. Wah. Selain Krabi ni juga tpt idaman ni. Tumpang seronok bila baca citer beliau. Link : Yannie Bunny
9)  Bena dengan cerita Cuti Cuti Cinta dari Pangkor. Seronok amat mereka sefamili di Pangkor. Bes je baca sbb teringat kenangan honeymoon di sana 3 thn lps. Hikss. Link : Bena

10) Ain dengan cerita Cuti Cuti Cinta dari Penang. Ni juga cerita bergembira bersama famili di Penang. Bes. Bes. Muzium Perang tu tak penah masuk lagi. Bleh la try. Link : Ain
11) Muzs dengan cerita Cuti Cuti Cinta dari Belgium, Amsterdam dan Paris. Woot..woott... ini mmg takat bangan je la nak pegi kan. Hihiks.. Link : Mikamusz
12) Cikgu Eka dgn Cuti Cuti Cinta dari Korea. Winter Sonata tu. Ceaa.. Link : Eka Pink

13) Maria dan family dgn Cuti Cuti Cinta dari  Cameron Highland. Yaa... tpt feveret pnstoberi nih. Hikhik. Link : Ejamaria
14) Mrs Hadi dgn Cuti Cuti Cinta dari Paris. Je' taime... Hihiks. Mmg bes, tp pegi dlm mimpi mampu la kot. Hihi. Link : CikpuanHady
15) Eida Baharom dengan Cuti Cuti Cinta dari Pangkor. Ya.. tpt daku mengukir memori bulan madu juga. 3 tahun lepas. Hihi. Link : Eida

16) Zana dgn Cuti Cuti Cinta dari Cameron Highland. Napaknya percutian great ramai dari CH ni. Ailoike. Hihi. Link : Zana Adieyza
17) Nita dengan Cuti Cuti Cinta dari kota keriangan Genting Highland. Oh. Teringat kenangan pas kawen gak ni sbb pegi dlm sebln pas kawen camtu. Link : Anita
18) Sahabat baru kebun stoberi - qirmumtaz dengan Cuti Cuti Cinta dari London. Humang aii.. ni pun dapat pegi dlm mimpi je kot ni. Hihi. Link : Qirmumtaz

Ada 18 penyertaan semuanya. Dan majoriti mmg pengunjung tetap kebun stoberi ini :)
Mohon yg turut serta, check semula nama2, kalo ada saya tertinggal, sila lah gitau cpt2. Penyertaan sedang dinilai oleh juri jemputan (rasa-rasa siapa tu. Bleh rasuah beliau kalo anda tahu. Hahaha).

Dan hadiah (yg tak menarik kata org tu) ada 10, maka saya akan top up lagi adiah dimana 8 adiah bagi pemenang no. 1 hingga 8 dan dan 10 adiah saguhati. Pendek kata, seme yg join, Insyaallah ada gift dari saya. Tp awal2 saya cakap ye, adiah saya walo org kata tak menarik sbb saya tak la mampu nak sediakan adiah thp tiket percutian ke Krabi ke Bali ke, tp saya ikhlas untuk memberi kawan2 saya sempena hari lahir dan hari anniversary saya. Tanda kesyukuran. Tp nak bagi semua, jenuh juga kan, dan dgn cara ni je lah dpt saya sampai kan.

Apa pun, saya ucapkan terima kasih banyak banyak banyak banyak kepada semua yg sudi join contest yg agak leceh ni. Kena carik gmbr, reka cerita, reka slogan haha. Memerlukan masa kan.  Tkpe la, kira adiah kepada saya la cerita ni kan, so kira kita buat sistem barter, u bagi i cerita, i bagi u hadiah. 

Keputusan Insyaallah akan diumumkan pada 20hb atau selewat2nya 21hb. Mohon alert, sbb adiah kena redeem melalui emel dlm tempoh 24jam. Kalo tak redeem, adiah mungkin akan ke pemenang lain.

Oke, mari kita sama2 baca cerita meke.

## Utk jawapan percutian pnstoberi pada bulan Januari 2011 - kebanyakannya jawab Sabah instead of Kundasang.  Oke, tkpe. Kundasang mmg kat Sabah pun kan.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign