Pages

20 December 2011

Result My Great Cuti Cuti Cinta : Saguhati

Okies.... Kita terus ke result My Great Cuti Cuti Cinta.
Untuk saguhati dulu ya.
Seperti dijanjikan adiah ditambah lagi 5 iaitu menjadi 10 adiah saguhati.
Saya tak reti nak bagi adiah ni, sbb utk saguhati ni takde nombor2.
Jadinya, pada yg dapat saguhati ni bleh pilih hadiah mana berkenan secara first come first serve basis.
Bagi tau je kat komen nak adiah apa. Contoh macam ni :
"Pnstoberi, saya pilih Brooch rama-rama"

Begitu ya.. bleh kan??

So, sapa da cop awal2 tu maka dia punya lah.
Dan terus emel alamat pada cikstoberi@gmail.com - dengan subject : Contest CCC
Lambat bagi alamat, lagi lambat adiah tiba nati.
*tp mostly yg masuk ni saya ada alamatnya*

So, ini lah hadiahnya. 5 yg sedia ada iaitu :
Brooch Daun Emas, Brooch Bunga Hijau, Brooch Rama-Rama, Kad Touch N Go dan Bekas Tisu Songket.

Dan 5 lagi hadiah tambahan iaitu :
Buluh penunjuk (utk 3 orang) dan Sepitkuku - keychain Sabah (utk 2 orang).

Dan mereka yg memenangi adiah saguhati dan boleh memilih hadiah tersebut adalah....... Eceh.. tak la berdebar pun kan. Cam poyos lak haku ni. Ini bkn ikut nombor ke apa sbb saguhati ni takde nombor. Ini saya susun ikut date entry yg dihantar.

1) Su Su - Cuti Cuti Cinta di Melaka
2) Chinta - Cuti Cuti Cinta di Cameron Highland
3) Mekchu - Cuti Cuti Cinta di USS
4) Eyzamiel - Cuti Cuti Cinta di Sabah
5) Bena - Cuti Cuti Cinta di Pangkor
6) Ain - Cuti Cuti Cinta di Pulau Pinang
7) Ejamaria - Cuti Cuti Cinta di Cameron Highland
8) Cikpuanhady - Cuti Cuti Cinta di Paris
9) Anita - Cuti Cuti Cinta di Genting Highland
10) Qirmumtaz - Cuti Cuti Cinta di London

Oh. Walo utk saguhati, cerita Cuti Cuti Cinta kawan2 ni mmg bes. Bes sgt... smpai pening nak pilih, rasa nak bagi seme menang utama, tapi kang sapa lak nak menang saguhati ni. Sian lak adiah ni takde tuan. Hihi. 

So, drop komen, and pilih hadiah sendiri ye.. Terima kasih (^_^) Dan emelkan alamat sebelum 22 December 2011 ya. Kalo emel lambat, pun buleh, tapinyer adiah pun lambat la yer. 

Utk 8 adiah utama - esuk saya umum, bleh??? Saingan sengit nak pilih pemenang utama nih.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign