Pages

15 December 2011

Cinta Elysa Akhir

Dah abis pun.
Aku sempat tgk setgh jam terakhir je sbb jalan yg se-suck amat ari Selasa tu. Yg siap banjir kilat segala tu.
Bkn sbb aku lambat balik umah.
Tpnyer lambat gi dinner so, lmbt balik.
Igt kut smpt la balik sblm kul 9. Tp...hampagas.
Apa pun, happy ending 4 sure.
Cuma satu je. Satu je aku nak komen ttg citer melayu zaman ni.
Bleh tak jgn amik mudah bab undang-undang Islam negara kita.
Yg mana?
Bab nikah kawen ni la biasanya.

"I tak kira Datin, I nak mlm ni gak Elysa nikah"

Ek eh. Suka engkau je kan. Rasa nak nikah- jom nikah. Rasa nak kawen- kawen.
Apa, igt ni zaman 40-an?
Cuba la berpijak di bumi yg nyata sket.
Bengong btol.
Dah la..menyampah2 pun tgk jugak. Haha.

So, tepek ni utk jadi kenangan.
Aku paling sker scene dlm minit ke24 tu. Hikss


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign