Pages

15 December 2011

Terima kasih atas ucapan : Hari Lahir

Saya kata :

Mereka kata :



Dan tak lupa yg wish melalui blog juga. Dan di wall. Terima kasih bebanyak. Kenapa keluarkan yg kat FB saja?? Saja, sbb saya da disable kan bufday notification tu. Sbb saja nak tgk sapa yg wish (atau sapa yg igt la kononnya. Haha). Tp lps tu poyo tulis status cam nak gitau ari ni bufday. Choii... baik takyah. Haha. 

Dan terima kasih pada adik2 seunit saya yg susah2 belikan sebijik kek yg sedap banget. Ni gmbr blum transfer.So, tak bleh la nak citer lagi. Pas balik JB nati la yer.

Again, terima kasih seme atas ucapan kalian, moga doa kalian akan jadi kenyataan. Macam tak caya saya dah 32 yer. Hahahaaaa... (^_^)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign