Pages

8 December 2011

Satu Lagi Yang Oh-Sem

Update :
Pekeliling Perkhidmatan Bil 11 Tahun 2011

PELAKSANAAN SARAAN BARU PERKHIDMATAN AWAM BAGI
PEGAWAI PERKHIDMATAN PERSEKUTUAN


Haha. Selain web AA yg rancak org nak masuk tu, jgn dilupa satu lagi web yg glamer hari ni yer.
Overloaded. Overloaded. Miahaha.

Takkan la taktau lagi.
Hot.Hot.Hot 2,3 ari ni.
Aku da agak smlm harus la web JPA tak bleh masuk ari ni sbb semalam KPPA da announce Pekeliling SBPA ni dah keluar.
Dan betul.
Haha.
Seme duk tggu Pekeliling. Pekeliling. Haha.
Blum ada la.

http://www.interactive.jpa.gov.my/sbpa/
Nati kalo ada kita ramai2 tgk. Kat sini pun ada kot nati.

http://galeri.jpm.gov.my/sbpa/umum/index.html
Seme link atas tu dpt dari blog ini - klik . Rajin beliau buat seme link kat situ. Hihi.


Sesambil tggu meh kita baca berita ni dulu. Lagi satu tunggu je taklimat (roadshow) pasal SBPA kat pejabat2 kita nati. Kiterang 12hb ni. So, pegi....kang tak paham la gaji naik cemna. Huhu.


utusan malaysia
Iklan lagi :
Sapa sudi join la contest ni.
http://pnstoberi.blogspot.com/2011/12/my-great-cuti-cuti-cinta-contest.html
Ada yg kata adiah saya tak menarik-dan mungkin utk khas utk pompuan je, tp takpe lah. Itu je saya mampu bagi pada kawan2/reader saya sempena hari lahir dan anniversary saya. Seikhlas hati, tak menggunakan penaja ke apa pun. Saya minta maaf sbb contest ni tak dpt bagi adiah grand/hadiah mahal2 mcm contest yg lain. Apa pun, terima kasih pada yg sudi join.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign