Pages

7 December 2011

WW : Awesome


Nak oh-semmm gak lah *saja tulis oh-semm cam bebudak remaja tulis. Twehehehehe*
Skang rega tax lagi mahal dari tix.
Apa kes?? Tiket da dpt 400++ je pegi balik utk 2 org *ke Krabi*, tp campo tax trus jadi dkt nak 1k. Brrrr...
So, mau cuba nasib. Mana lah tau kut dpt tiket murah ke Krabi.
*gile byk deal bes gi Krabi kat Groupon tu*
Nom nom nom

*Ini bkn WW dah ni. Ni BB dah ni *BB - Bebel*

Iklan lagi :
Pada sesapa yg rajin, meh leh la join contest ni.
http://pnstoberi.blogspot.com/2011/12/my-great-cuti-cuti-cinta-contest.html
Kalo tak rajin takpe, nati saya buat contest yg tak perlu korek, tak perlu entry, tak perlu komen dan tak perlu segala-galanya. Hiks....

Update : Travel periodnya jauh lagi... napaknya takyah tggu lah. Huhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign