Pages

21 December 2011

Tak berapa WW - Island Theme

Byk menda nak buat entry. Tp takde mood nak buat entry.
Acena tu?
Takpe lah. Pepagi ni kita buat WW dulu bleh?

Nak tepek ni je. Tp musim2 ujan ni, rasa tak 'ghairah' lak nak pi.
Kredit : Here

Kredit : Here
Kredit : Here

Napak nya theme utk nxt year adalah mengunjungi pulau2.
Dua teratas tu Insyaallah akan dikunjungi. Yg paling atas tu tak lama je lagi nak peginya and kedua tu Insyaallah bulan 5 *giler lama lagi, menangis nak tggu*

Tp yg paling bawah tu, blum confirm.  Tatau la bleh selit ke tak.  Kalo plan pas raya pun bleh ni. *laju2 tgk kalender 2012*. 

#selagi aku tak dpt kunci, selagi tu la aku giler nak bercuti. Bila nak dpt kunci ni hoi..!! developer hoi..!! aku lalu napak da siap je hoi..!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign