Pages

29 December 2011

Taknak Buat Entry Tentang Dhia

Ramai da buat entry Tentang Dhia episod akhir, jadi saya tak perlu la buat entry Tentang Dhia jugak.

Hampir semua shbt FB yg online time Tentang Dhia on air membuat status berkisarkan drama itu, jadi saya takmo komen apa2 pasai citer tu lagi sbb saya pun da letak status memacam.

Hampir semua shbt kata sedih dan menangis. Jadi saya takmo komen juga sbb cam biasa, cam tgk Ombak Rindu gak, saya tak menangis. Cumaaa..cumaa... masa last tu je setitik dua air mata mengalir. Sbb saya rasa, oh.. ini  lah dinamakan Sehidup Semati. Indahnya. 

Hampir semua termasuk saya la terutamanya yg geram mummy Zikir tak kena balasan Tuhan setimpal dgn perbuatan kejam dan laknat yg dilakukan. Jadi saya takmo komen lebih2 juga. Sbb mungkin pengarah mahu lari dari cliche drama2 melayu yg selalu buat - jahat harus dibalas kejahatan juga.

Saya takmo komen pasal citer Tentang Dhia yg ending dia yg alahai..mati jugak akhirnya. Berapa orang tah matinya. Tp citer slot Akasia (eh. btul ke Akasia?) ni mmg kebanyakan citer lps orang ni mati, org tu mati, dan begitu lah seterusnya. Tk percaya tgk la citer sebelum2 ni. Oh. Mungkin Nora Elena takde kut watak mati.

Dan mmg saya takmo buat entry pasal ending Tentang Dhia ni.

Sekian terima kasih.

*Apsal la tak buat Ku Salmi tu kena patah petir ke, tergolek terbako ke. Haihs... *eh. Tak puas ati lagi rupanya aku*
*Eh. Ni bkn entry Tentang Dhia kah??? Twehehehhehe.... 



Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign