Pages

6 December 2011

Mydeal : Haven Plakkk...

Haa...ada pun idea nak buat entry utk tghari.


Skali kuar lak deal Haven kat mydeal.
Caiss.... udah beli deal utk anniversary ari tu, kut tak bleh gak sambar yg ni walo redemption dia start 1 day afta my bigday and beday tu kan.
25 hengget je nih. Dorang baru 50hengget.

Tapi nyer last year da celebrate kat sini, lagi mau repeat tahun ni plak ke?

Heh. Tak seswai. 
Oh, citer celebrate thn lps kat sini - leh selak mukasurat sebagaimana berikut (",)

[sbb aku takde buh 'next page' kat bawah entry, aku sendiri jadi susah nak carik entry lama. Haha. Terpaksa lak google blog sendiri. Miahahaha]


Tapi, kalo beli dan pegi waktu siang pun bes juga kan.
Apa kata?? Jom adik2 TTC ku, kita gathering sini lak nak?? Hiksss.

Haha. Udah-udah la tu. Asik beli deal je. Haihsss....
Owh sapa nak pegi sini utk candle lite dinner leh la tgk deal ni

Nyum.Nyum.Nyum.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign