Pages

28 December 2011

Wrap Up 2011 : Deals

Tahun ni pandai berjinak-jinak ngan deal plak.
Mujur aku cuma ter jebak dgn 3 je sykt deal.
Takmo aku pandang yg lain2 lagi. Kang lagi entah hapa2. Antara deal yg aku beli tahun ni.

Groupon
(1) Fotobook - 8.5” X 11” Personalised Hardcover Fotobook (Ecazstudio) - redeemed
(2) Fotobook - Personalised Photo Albums from Photobook Malaysia - belum redeem
(3) Fotobook - 11” x 8.5” Personalised Hardcover Photo Book with Durable Lay-Flat Pages 
(Time Ventures ) - belum redeem
(4) Cherating - 2D1N Stay for 2 people at 4-star Holiday Villa Beach Resort & Spa Cherating for 2 people + Buffet Breakfast - burnt dah sbb tak sempat masa.
(5) Buffet Dinner - [50% + 10% Off] 5-star Hotel Dinner Buffet OR Weekend High-Tea at Taman Sari Brasserie, Hotel Istana -  redeemed
(6) Gateaway deal - 4D3N Stay at xxxx + Daily Buffet Breakfast for 2 people - utk tahun 2012

MilkADeal
(1) Red Velvet Cup Cake - RM25 instead of RM50 for Sheznie’s Scrumptious Selection of Cupcakes, Pies, Brownies and many more. 16 choices available. FREE DELIVERY within KL & PJ [50% OFF] - redeemed
(3) Spa-  RM39 instead of RM373 for Facial Lifting + Sauna + Body Massage + Body Scrub + Foot Spa at The Royal Malaysian Traditional Spa, 2 Locations [90% OFF] - redeemed
(4) Design rumah -RM99 instead of RM1800 for On-site Professional Consultation + Furniture Layout Floor Plan using Autocad Space Planning + Quotation of Proposed Cost & Site Visit in Klang Valley (includes Klang/Putrajaya/Bangi) by Desigva Design, Damansara Perdana [95% OFF]  - burnt. Giler rugi...!

MyDeal

(1) Tiket wayang - Up to 43% OFF a Pair TGV Movie Tickets (except 3D and twin seats) @ TGV Cinemas for only RM16 instead of RM28! - redeemed
(2) Cake - 55% OFF Heaven Premium Ice Cream Cake @ LAQY (M) Sdn Bhd for only RM58.45 instead of RM129.90! - belum redeem
(3) Karaoke -Up to 54% OFF 3-Hour Karaoke Session + 4 Drinks + 1 Tidbits for 2 pax @ Red Box Karaoke for only RM48 nett instead of up to RM10 - belum redeem
(4) Photo Canvas -56% OFF 1 Personalised Photo Canvas (12" x 18") @ O Design for only RM79 instead of RM178! (size upgrades available) - redeemed


Bagus gak buat camni. Bleh tau mana yg blum redeem, mana yg dah redeemed. 
Tp mostly aku beli mmg yg below 100. Cuma kalo gateway deal tu lebih sket. Tu pun aku pastikan tak lebih 3 rat. Takut gak oh terlibat ngan online purchase ni.

Dan azam aku berkaitan menda ni, aku harap tahun 2012 aku beli yg betul2 aku rasa bleh pegi. Tak mahu rugi lagi akibat burnt dan tak redeem. Sakit ati je kang kalo teringat. So, skang ni kalo aku nak beli, aku nak pegi trus, atau pun aku redeem laju-laju. Takut kang ada lagi yg tak te redeem.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign