Pages

17 December 2011

Pengumuman

*sticky entry until 17 December 2011*

Pengumuman sket je berkenaan contest mike tu.
Contest My Great Cuti Cuti Cinta tu ler.

Kut sesapa le nak masuk lagi. Kut ada. Kut takde tu tak ngape le yer.
Ate' katanye adiah tak menarik ye dok. [owh..deme sentap bebeno napaknya dgn statement 'tak menarik' tu yer. Sentap idak la sentap, tp terasa malu tu ada ler juger yer. Macam tak mampu, tp sebuk juge nak bercontest2. Udah. Udah.. tak ngape ler. Sok2 org tu buat contest,  kita masuk reramai yer, harus adiah dia menarik]

Ni ha. Nak ngabo ini je.
Apa ni.. tarikh last nganto contest tu 14hb kan. Kira kalo smpai sblm kui 12 mlm nak masuk 15hb tu, mike terima ler. Tp nyer udah 15hb tu mike nak ke Johor Bharu, ate' mike nak la ngabo kan yg contest tu mike lanjut smpei le mike balik semula ke KL. Ate' kalo tak balik2?? Eish..usah la ropa itu kome doakan. Balik tu Insyaallah. 17hb baliknya.

Jadi, mike nak ngabo kan ler, yg contest tu mike lanjutkan sampei le 17hb (Sabtu). Masuk  je 18hb mike tak buleh le nak terima lagi dah sbb mike udah nak membawa ke juri2 jemputan utk dinilai. Walo tak ramei masuk, penin juga mike nak mikio pemenangnya. Seme cerita bes bes wehh.... mujo sket je masuk, kalo ramei, tak mampuih mike ngan juri2 nak milihnya. Mau makan pun idak sempat.

Wah..ngelabun, kemain berentam rentam bunyinyer yerr..

Oke lah. Buleh la tu mike yer. Sapa yg idak siap lagi tu, buleh la siapkan. Sapa tak siyo nak masuk sbb adiah tak  menarik tu, tak ngapa.. bagi ler org lain yg sudi yer.

Huhu.

So, itu lah. Contest Cuti Cuti Cinta tu dilanjutkan sehingga 17hb (Sabtu) kerana tuan kebun kena pegi JB plak. Maka, nati cam tak syok la sbb lambat nak update. Saya mmg tak sker nak tangguh2 nama pemenang ni. Huhu. Jadi, sapa nak masuk, bleh yer. Date closing : 17 December

Oh. Saya nak update juga, ada 10 orang da join. Tenkiu very very much atas sokongan anda. Bermakna mmg setiap org tu ada peluang dpt adiah. Dan kalo ada lagi penyertaan pun, Insyaallah, adiah akan disediakan. Maknanya, seme yg join akan dpt adiah [kalo lebih 10 orang, adiah saguhati akan ditambah lagi].

Thank you.

*syarat dan butiran lanjut pasal contest, klik je sini - My Great Cuti Cuti Cinta Contest

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign