Pages

27 December 2011

Alamat dan Hadiah

Calling for all the contestant for My Great Cuti Cuti Cinta.
Bagi yg belum menghantar alamat, sila le emelkan alamat laju laju ke cikstoberi@gmail.com yer.
Oh. Berkenaan adiah pemenang saguhati.
Ada yg booked adiah, ada yg belum.
Maka saya putuskan ikut first come first serve.
Mana yg tak booking tu, saya bagi je lah yer antara mana2 adiah tu.

So, ini adiah yg di booking dan senarai nyer.


Yang takde kaler tu mmg dah 'cop' adiah derang laju-laju n dapat la sbb 1st come 1st serve.
Yang kaler biru tu ada 'cop' adiah, tp tak dpt sbb org yg atas ni dah booking dulu. Jadi, adiah tukar yer.
Yang merah tu tak book maka, saya bagi je adiah yg ada yer.
Bleh gitu? Deal.
Oke, yg tanda 'x' tu sila antar alamat eh.

Seterusnya utk 8 orang pemenang hadiah utama.
Semua alamat dah ada. Dan yg tak bagi tu mebi akan diberi secara by hand saja.

Jadi, sapa-sapa tak bagi alamat, sila antau yer.
Ai da tak sabau nak antar adiah kat uols niehhh... :)

Sekian, makaseh.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign