Pages

12 December 2011

Tak Memasal!

Tak memasal. Tapi sbb da menggigil2 tangan nak book jugak kan.

Ni bkn yg promo sekupang tu.
Promo tu giler lambat. Lagi gigil2 aku nak tggu. Lagipun yg tu takde tpt idaman.

So, reni gatal lagi tgk web AA.
Tetengok ada yg ni.  Penerbangan dia mmg within my preferred travel date lah.


Tgk ada promo tpt yg aku nak pegi tu.
Maka try tgk preferred date tu. Murah tak sbb dari last week aku duk aim date tu. Tp tak terbeli lagi. Skali tgk rega mmg murah la dari aku tgk last week masa blum promo. Phewww... mujo sabar menanti. Lps tu saja try klik klik. Tak rush2 pun sbb pikir dah, kalo takde, takde la. Skali smooth je smpai ke akhirnya. Haha.

Jadi, bila tgk rega agak berbaloi2, maka seme2 aku beli sesiap. Termasuk seat. Haha. Bleh je tak beli seat tu, sbb gi Sabah bah retu pun tak beli seat, p Langkawi pun tak beli seat, tp saja gatai. Dan saja gatai jugak beli makanan la, skali ngan SKYBUS pun beli. Mmg gatai dan tak memasal kan. Nasik lemak Pak Nasser tu kan bes.

Oke, mari kumpul 5 kupang sehari mulai hari ni.

Sapa nak beli tu cepat tgk destinasi idaman anda. Hongkong pun ada tu. Rega bes, date pun awal *utk org yg tak sesabau nak tggu lelama cam aku ni lah. Hahaha*

*Haha. Leklok je pas dgr taklimat trus beli kan. Gedikksssss*

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign