Pages

6 August 2012

Edisi Temuduga : Hari Pertama

Settle untuk hari ni.
Alhamdulillah. Smoothly running.
Org nak masuk interview aku yg berdebau.
Apa kes? 
Maklum la kan...my 1st "big task" at my new unit ne.
Harus la nebes. Kut ada terkurang ter apa ke kang, mau kena jerkah ngan bigbos.
Takut woo. Dari hari Jumaat aku dah pastikan team aku siap 'siaga' segala. Hihik.
Dah la nak dpt nama wakil dari Kementerian tu ptg Jumaat tu baru dpt. Jenuh call call tak dpt, call call tak dpt. Mujo ada kenai someone dari unit Sumber tu. Thanks Soleha :)

So, reni settle utk jawatan N27, E27 n R3.
Esok B27.

Lps ni siapkan segala minit, calon calonnya, then baru tenang nak cuti raya.
Eh. Tak la tenang sgt. Sbb ada lagi jawatan nak buat interview lagi pas raya.

Fuh *lap peluh jap*
Takpe, pas raya dah buleh makan. Sambil interview sambil makan kuih raya, buleh?

Pengalaman pertama mengendalikan temuduga untuk jawatan kosong. Sokay la. Melihat gelagat orang dlm temuduga kan. Sblm ni ada la temuduga, tp nak amik orang menyewa. Huhu.

Apa pun, usaha, doa, tawakal.
Ingat rezeki datang dari Allah. Jika kali ni bukan rezeki dari Nya, pasti ada rezeki lain yg akan diberi Nya. 

Gambar sekadar hiasan. Ehsan : Google

edit : wohooo.... ada yg ai interviewer... bukan..bukan ai bukan interviewer, ai hanyalah urus setia interviewer, tp ai ada skali dlm bilik interview tu. Hihikksss :P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign