Pages

1 August 2012

Edisi Photobook : From Pixajoy (again)

Kuikuikui...
Lagi lagi photobook.
Kuikuikui... *gelak cam Feimou

Petang2 dalam sesibuk tu *ntah, ptg tu sebuk nau, persediaan interview, memo itu ini, satu unit bz smpai bos pun ada kat luar. Haha*
dpt emel dari cik Awin.

assalamualaikum kak...


nk tumpang tanya, photobook pixajoy ok x? akak prnh redeem dari pixajoy?



Aku kata oke pixajoy tu. Among the best lah photobooknya.
Pastu dia balas

oo...kat grupon ni ada promo RM55

Aku cam eh..eh... cena leh tak perasan nih.  *bz katanya kan, tk smpat nak jenguk2 apa promo bes kat Groupon ini hari. Laju2 tgk Groupon.
Eh betul lah. Biasa RM78, tp ni RM55.
Murah sbb biasanya 40pages, tp yg ni 30pages only.


Pikir pikir.

Aku mmg nak letak gmbr kat Redang kan.
Tak la byk sgt gmbr, tp ada la.
Just nice kut 30pages je.

Yey!! Beli je lah. Toksah duk pikir sgt. Tu ari ada promo dari Pixajoy itself. Sama cam rega aku beli dr Groupon tu ari. 40pages lah. Tak sempat nak grab sbb 4 ari ja.
Mujo ada lagi ni. Kuikuikui...
Korang nak beli leh gi - Groupon.

Ada lagi masa nih. 5 hari lagi.
Cepat...cepat...


Ada entry berkenaan photobook aku tak publish lagi. Nati eh...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign