Pages

8 August 2012

KSU Deco : Wall Clock

Carik jam plak. Retu dulu kat kedai DIY byk jam menarik2 dan unik. Skang aku pegi dah takde pun nampaknya.

Hari Ahad tu ari, di saat ramai orang pun pi berhimpit2 kat jalan TAR, Sogo dan kawasan sewaktu dengannya, aku cuci cuci services mata kat Home24. Menarik juga ya. Sebelum ni salu napak iklan dia kat porem cari. Tp tak penah klik. Skali tgh baca gosip2 kat CARI tu, trus rasa nak klik. Skali masuk, eh, mmg bes oh. Trus like FB dia jugak.

Jadi, igt nak order jam lah. Ini antara yg dah masuk dlm wishlist. Cam bes. Ini untuk jam kat living plak. Sbb kitchen ngan dining dah beli ngan Ayang tu ari.
Ini nampak ke nombor tu. Kang mak aku dtg susah lak dia nak tgk jam camni. Tp lawa. Bunga itu purple. Ai loike.
Ini oke kut.


Ini pun oke. Besar jugak ni. 

Nak tgk lelain ada kat sini.

Selain jam, banyak lagi menda2 deco ni.
Sapa nak cuci mata leh la gi web Home24 ni.
Igt nak order gak la satu 2 barang. Esuk gaji + imbuhan (bonus) dah masuk kan. Tehehehehewwww :P

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign