Pages

1 August 2012

Edisi Banner Comey Dari Zana

salam kekda..
zana nak mintak maaf pasal lambat bagi banner ni.. zana dah tempah lama, but ada masalah cikit di pihak yg terima tempahan.. but now dia dah siapkan banner kekda.. zana ada lampirkan kat emel ni.. if ada masalah, bgtau zana k..
lagi sekali zana mintak maaf yer kekda..

Tehee.... ai da ada banner blog uols.
Tomey tak? tomey tak?
Haha.

Dpt free je ni dari Zana.
Sbb menang kuiz ke apa ke retu dari blog dia.
Mmg totally tak igt dah ada adiah banner dari Zana ni. Hihi.
Sbb aku pun mmg jarang masuk kuiz, GA segala. Then kalo ada termenang tu, dah tak ingat dah. 

Jadi utk Zana,
Terima kasih yer buat dan bagi banner ni utk akak. Nati akak letak tepi blog ni eh.

Zana ini sgt nice orang nya. Kalo nak tgk blog dia, leh masuk sini
http://adieyza.blogspot.com/
Byk kali dah jumpa dia yg friendly ini. Comey plak tu. 
Ujian dari Allah lah yang menemukan kami dan menjadi titik permulaan sebuah persahabatan.

Luy v dik :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign