Pages

23 August 2012

Edisi Shopping Online : Art Deco Coaster

Hai uolzzzz.... Masih cutiw lew tew.... hikhik..
Ai dah on mode kerja dah... hikhik
Ai jelesss??
No lah... Ai pun dah seminggu cuti dah. Last week kan hari Khamis ai dah cuti. Hikhik.
Bes per keja time orang ramai cuti. Sunyi ja...

Byk juga keja nak kena settle ni sbb 27hb terus ada interview kan.
So, retu adik2 unit dah keja smpai Jumaat, so, mggu ni akak derang ni plak lak settle kan apa yg patut.
Sebelum tu, kita 'cuci cuci mata' la kejap kat segala deal, voucher. Haha.
Ai kan suka beli beli voucher ni.
Mggu lps dah smpai jewellery box. Tp masa tu kan dah cuti, so, pagi ni masuk ofis, tgk dah ada atas meja. Ailoike lah. Ai nyer harus la Purple karer. Hihiw.
Dah berangan nati nak letak dlm wardrobe barew titew.. awww..awww.. (apahal nak buat ww,ww ni? annoying kan?)
Gmbr dari MAD
Skang dah abis lah promotion tu.
Takpe, biasanya ada je dia ulang ulang menda ni.
Kalo nak tgk buleh je masuk Milkadeal ni.

Lps tu tadik ter beli lagi ini.

Art Deco Coasters. Ini sebenarnya lapik cawan. Tp ku ada idea untuk di kreatifkan jadi menda lain. Nak tau jadi apa, nati datang umah KSU ai okeh. Hiwhiw.
Murah ja. RM18 dpt 4 keping.

Ini dari MAD, tp rasa dia dah join dgn White.my ni.
Rasa cam white.my ni sama cam Zalora n Home24 tu je kan. Tkpe lah. Ai beli hok murah2 ja. Kalo dia buat hal pun idak la rasa kecewa sgt kan. Hihiwhiw.
Ada memacam lagi menda2 utk rumah juga kat White.my ni. Menarik. Mau beli buleh klik klik white.my ini ya.

Oke. Selamat bekerja utk yg bekerja dan selamat bercuti pada yg masih bercuti :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign