Pages

13 August 2012

Edisi Katalog Tupperware : Ogos - September

Katalog tupperware baru sudah keluar.
Mari mari cuci mata. Kalo ada yg berkenan ke.
Katalog ni utk 13 Ogos - 29 September.
Katalog yg lepas mmg tak berapa nak menarik perhatian ku untuk membeli. Last catalog beli bekas beras je. Itu pun sbb dah berkurun nunggu kan. **(Che Pidah n Mimie, bila uols nak amik bekas beras?? nati kita set masa ya..sbb akak dah nak pack barang pindah dah ni. HIkhik)

Katalog ni ada sesuatu yg aku rasa bes utk KSU (skang ni seme beli pun utk pakai kat KSU. Ngehehehe).

Turbo Chapter - Retail Price : RM129.00
Bes la pulak. Sapa dah ada menda ni? Berguna tak?
Padahal aku dah ada blander serbaguna yg aku beli kat Perfect Livin 2 tahun lepas.
Tp itu dia nyer bekas tu cam dah rosak.
Nati nak pegi carik ganti dia. Kalo tak silap ujung bulan ni ada lagi Perfect Livin ke Homedec ke tah. Kat KLCC or PWTC. Aku lupa dah. Tp mmg ada ujung bln ni.

Ini pun cam bes. 

Kitchen On The Move : RP - RM171.70
(tp kalo beli Turbo Chopper atas tu, dpt RM139.00 shj)
 Lelain yg dikenal pasti juga (pun berkobar2 sbb nak guna kat KSU).
Adalah freezer mate ni. Ada semula kaler pink.
Yer, seme orang pun dah lama beli, ahkak jugak baru hegeh2 nak beli kan. Kasihann...
Aku kalo buleh nak tggu purple nyer set. Tp pink pun buleh juga lah.
Oke, pas raya kita beli ya. Kalo takde mmg saja lah.

FreezerMate (pink - 4 bekas) : RP - RM139.90
(yang 2 ketul tu free yer. Jadi seme dapat 6 bekas)
Oh. Rice dispenser ada, tp aku tatau la ada stok lagi ke tak. Wisau dah nak jual mendalah tu. Serik rasa. Kesian orang tunggu kemain lama.

Nak beli smpai naik level. Smpai bekas naik level bulan ni bes. Purple karerr.. ailoike. HIhiq
Utk lelain, bleh tgk katalog tupperware member2 yg jadi agen tu. Atau leh tgk secara online sini - Tupperware Ogos

*Dah update rega and for sure ai akan bagi rega bes dari rega katalog lah. Harga sempena pindah rumah baru namanya. Haha. Bye!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign