Pages

2 March 2012

Perihal Adnan Sempit 2

Menonton pada tarikh yg empat tahun lagi baru jumpa balik date tu.
Huhu.



First time aku tgk citer (melayu) yang terbahak2 dari awal hingga akhir citer.
Org lain tak ketawa tu aku tak kesah. Mmg la camtu kan. Ada yg sker, ada yg tak sker. Org lain giler sker tgk Ombak Rindu, aku tak rasa apa pun. Memasing kan.

Tp aku mmg enjoy giler kot tgk citer Adnan Sempit 2 nih.
Oh. Hantu Kak Limah gelak gak. Tp tak la sepanjang citer rasanya.
Tp yg ni mmg la lawak.

Mengong tau. Kondifen, ahli koperasi, it's hurt... dan lelain lagi ayat2 Adnan mmg sumpah lawak.

Sapa blum tgk tu aku syorkan pegi la. Bukan la kata nak carik 'sesuatu' dlm citer tu. Takde apa pun. Just hiburan la. Lawak nak mamppp....

Dan aksi cikaro rempit ni pun bes gak.
Metrowealth
Pemilik nama sebenar Ilia Iryani Shuib turut memberitahu dia jugalah orang yang sama melakukan aksi merbahaya menggunakan motosikal dalam filem arahan Ismail Bob Hashim ini. 

Walaupun terdapat aksi yang ditunjukkan dalam filem ini agak merbahaya untuk seorang gadis, Ilia yang sudah berkecimpung dalam dunia permotoran sejak empat tahun yang lalu tidak gentar untuk melakukannya.
Sumber : Tupai

Kesimpulannya mmg lawak. Double lawak. Harap2 ada Adnan Sempit 3 yg derang dah ada anak. Hahahahahaaaaaa.............

P/S : Saya masih menanti alamat dari penerima souvenir dari Langkawi ini. Baru ada 5 alamat dari 12 org tu.
http://pnstoberi.blogspot.com/2012/03/perihal-10-penerima-souvenir-dari.html

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign