Pages

27 March 2012

HKK 2012 : Belakang Dan Depan Tabir

Penat. Mmg penat. Tp takpe lah. Meraikan 'hari' ofis kita kan.
Memasing ada job task tersendiri.
Aku ni blkg2 tabir je lah. Tp kengkadang ter selit gak lah bila diperlukan tu. Hoho.

Antaranya.
Bawak lawatan berpandu. Lawatan berpandu ni adalah lawatan dari agensi2 atau sekolah2/IPT. Kira cam lawatan formal lah. So, ada lah juru pandu, lps tu dpt gift cendarahati dari kami.

Yg ni masa bawak team Puspanita UKAS, JPM, Putrajaya. (Yallah..moknya akuuu......)

Ni bawak team Puspanita JKM, Putrajaya.

Seronok tgk derang teruja..teruja. Bes. Bes.

Lps tu petugas sambutan n protokol tu biasa lah. Bila ada acara rasmi lah. Cam ni. Kalo hari perasmian tu mmg la kena duty gak kan.

Buat kat Royale Chulan. Yg ni kejap je join. Sbb lepas tu ada lawatan.

Lps tu yg paling penting, selaraskan kupon2 makan petugas. Ini pening. Dah agih, kutip balik, kira, antar akaun plak. Kena cepat2 sbb nak antar cek pada yg peniaga tu. Kang tak bleh rolling dia juai mahai2. Ahkak jugek yg terima aduan kang. Ni seme keja team lah. Buat sorang mmg pitam. 

Lagi, ada la aku selaraskan segala kiraan pengunjung bagai. Tp tu tak buat sgt pun. Ada assistant yg berdedikasi (u know who're kan). Teeeheeee.

Utk kami, selama 13 hari (malah lebih lagi sebenarnya) mmg no weekend for us. Balik pun mmg malam la. Tu blum citer hok yg jaga bhgn promosi.  
Mengantuknya.. nati smbg citer. Pasal hasil 'tangkapan' plak yer. Sebok2, penat2, tp yg 'ditangkap' dan 'tertangkap' ada gak. (T_____T)

Ada sesapa nak dtg. Sempat lagi. Jemput lah dtg.
Hari Kraf Kebangsaan - 10.00 pagi sehingga 10.00 malam. sehingga 2 April 2012.
Sekian.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign