Pages

12 March 2012

Bertukar Kepada Rabbit Yang Cute

Hoho. Da petang. Dah time balik. Berakhirnya hari yg penuh grr...brrr...prrr...trrrr...
Dan bila da petang, singa yg garang,
kucing yg giler telah bertukar jadi.......
Rabbit cute.
Rabbit cute

Cute ke idok?
Cute ke idok?

Cute ke idok?

Rasa cam nak picit2 je. Hieee... geram.... 

Walo rabbit tu cam cute cute gitu, tp dia geram gak tu. Tgk dia geget2 cuping telinga jurai-jurai kain tu. Geram la gak tu. 

Ari ni sebenarnya mmg agak membz. Sempat BW time rehat tadi je.
Lps tu memacam hal lah. Itu ini, begitu begini.
Tp dalam pada tu, aku bleh buat 3 entry yg berkesinambungan. Teheheheeee.
Padahal aku takde idea langsung dan tak sempat langsung nak buat entry yg sebetul betulnya.
Tp ber update gak entry tahpehapatah. Mengjengkelkan tak???? Hahaha.

Oke lah. Nak balik. Nak pos segala souvenir.
Ada 3 orang yg aku buat suprise sbb ada org tak tuntut adiah derang tu ari. Kita tgk siapa yg kenaaaa...... 
Maka, terima lah ngan hati terbuka.
Ikhlas dari ku utk sahabat2 ter chinta. Eh. Yang tak dpt tu pun 'sobat' (ikut style Johan Asari tulis dlm twitter dia) ter chinta gak. Lenkali turn uols pula yer.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign