Pages

12 March 2012

Mood Singa!

Pepagi Isnin dah membuat sesuatu yg men 'tension'kan aku.
Seboleh boleh aku taknak rasa Monday Blues.

Apa kes nak 'humiliating' kan orang plak.
Tau la aku tak bleh nak parking kat sini.
Dan tau la aku nak ubah.
Kejap la aku nak p punch kad.
Wah, keta aku je lah ko napak, yg lelain tu bebuat tak nampak lak.

Elok2 mood aku baik, saja nak bagi mood aku cam singa ni apsal?
Lion
Dah la PMS nih. Padan la muka kan.
Pastu pagi tadi mmg cam malas nak keja jer.
Heh! menyampah...
Tension

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign