Pages

25 March 2012

Patah Sayapnya

Hampir terlupa utk berbicara perihal yg satu ini.
Sebenarnya, hanya 3 penerima yg respond mengenai hadiah yg telah diterima.
1 daripadanya adalah penerima hadiah misteri - Kak Anitadiana. Alhamdulillah, hadiah bekas Tupperware telah selamat diterimanya.
Dan 2 lagi respond kat FB. Yg buat aku rasa sedikit ralat adalah kerana hadiah tu patah sayapnya di tengah jalan. Adussss..
Kredit : FB Zatul
Ye, mmg aku tak gunakan poslaju sbb skang ni Pos Malaysia yg biasa pun dah efisien. Sama je cam poslaju. Aku penah hantar (area KL lah), hari ni pos, esuk smpai terus ke penerimanya. Cuma bersetem singgit. Tp kalo adiah besar cam Tupperware Kak Nita dpt tu, aku guna la poslaju.

Jadi, kepada mereka yg menerima dalam helang ni dalam keadaan tak sempurna, saya menyusun 10 jari, memohon maaf kerana hadiah tu smpai ke tangan kawan2 dalam keadaan begitu.
Sungguh, saya terkilan. 

Sebenarnya, kalau anta gift, aku salu balut adiah tu ngan plastik bubble tu. Ala, yg bleh meletop2 tu la kan. Tp kali ni aku tak buat camtu sbb aku tgk cam kukuh je helang tu. Tp....
Sekali lagi, kepada CikPuanFara, Salmi Khairil, Masya, NadMamaZakwan, MixedFamily, NadratulSyazwana, Zatul (unknown) serta Pink Lavender, ampun maaf dipinta kerana ketidaksempurnaan hadiah tu (atau mungkin ada ke yg tak sampai2 adiahnya?? kalo ada sila la gitau juga)

Risau sungguh kalo disalahanggap mmg sengaja nak bagi yg dah tak elok pulak sbb pada awalnya gift tu dirahsiakan. Dan mungkin kerana tu, ada yg tak respond pun hadiah dah selamat di terima.

Apa pun, jgn serik utk join GA atau contest dari kebun stoberi ni (kalau ada rezeki utk buat GA/Contest).  Insyaallah...kesilapan takkan berulang.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign