Pages

29 March 2012

Nuffnang : Non-Exclusive

Dah jadi non-exclusive.
Padan la aku tgk da takde bunga-bunga yg salu pop art out kata bawah belah kanan tu kalo bukak blog ni. Huhu.


Sudah tukar. No more glitterati. (T____T)

Dan penyebabnya adalah blog ini diprivate minggu lepas. Haha.

Takpe lah. 
Takde effect apa pun sgt.
Tp BE yg tgh duk ada tu tak kencang sgt la.
Padan muka aku la kan. Bakpe aku gi private blog tu ari. 
Saja je private. Malas.


Sekali sekali nak juga berhibernate kan.


Nuffnang, kalo nak bagi blog jadi gli gli tu bagilah, tak jadi pun takpe lah. Sukati lah. Tp esuk2 ada balik la status gli gli tu. Retu dulu pun dah jadi dah. Hohohooo.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign