Pages

8 March 2012

Perihal Bihun PaMa


Sapa suka???

Dulu...waktu kat Londu, sering oh makan bihun ni.
Tp lps abis blaja, jarang sgt. Tk penah dah pun kut.


Last week ke Care4, ternampak bihun ni.


"Abg penah makan tak ni?" Kata si isteri smbil tunjuk bungkusan bihun PAMA.

"Tak penah. Sedap ke?"
"Sedap la.."
"Isk. Tak suka lah"

Tah pehapa tah. Tapi tak penah makan, tapi dah kata tak sedap.

Tak sedap lagi bagus, aku sorang ngap nati. Hahah.


Smlm masa buat, bau perencah2 tu mengingatkan memori aku dgn rakan baik aku nan sorang tu, Juwita. Ekceli ada je gmbr kami makan bihun tu sesama dlm bilik. Tp tak perlu la ditempekkan. Zaman2 jahiliah memasing kan. 

Rindunya momen itu (T____T)

Hulur sket pada my dear. Takde di hendaknya. Oke, takpe, ai belasah sorang2.
Potong cili padi sket. Dan prrrrrrrrr.......sedap banget.


Makan dgn penuh kasih sayang sebuah persahabatan, sambil ditemani hujan,kilat sabung menyabung. Dan selepas itu, dgn rasminya, Kuala Lumpur is banjir. Hahahhahha.



Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign