Pages

9 March 2012

Nasib Si Ibu dan Si Anak

Aku berkira-kira nak buat ke tak entry nih.
Sedih. Sgt sedih. 
Rasa cam seme dah tau citer kat Metro yg kesah ibu ditinggalkan di bilik hotel tu. Aku dgr dr MHI la awal tu.
Sedihnyer rasa.
Seorang mak yg uzur ditinggal 4 hari kat bilik hotel. Entah kan makan entah kan tidak.
Ya Allah. Mmg tak bleh nak tahan sebak btul.
Nak letak gmbr pun aku tak sanggup. Tgk makcik tu terus tingat mak. Ya Allah hai.... aku ni pun bukan anak yg baik sgt. Salu je bangkang cakap mak. Sobssss.....


Memula mmg cam marah kat anak dia. Tp kita tatau apa terjadi sebenarnya.

Mungkin anak pun ada masalah, ditimpa musibah yg kita sendiri tak tahu.
Tak bleh gak terlalu cpt menghukum anak dia.

Kalo kita check in hotel biasanya dia amik alamat dari IC, dan no phone juga. Harus sepatutnya bleh siasat. Tapi, tatau la pulak kalo anak tu ada niat lain, dia bagi alamat lain. Tp tak jugak. Apa kes plak dia nak bawak mak dia dari Johor, then ditinggalkan kan?
Hurm.

Tatau nak kata lah.


Aku doakan si ibu tu sihat la hendaknya. Dan utk si anak, moga dia pun selamat dari musibah dan dpt ambik balik mak dia.



Sedihhh... makkkkk..... huwaaaaaa.... mujo esuk balik kg. Rasa nak bawak balik mak kat KL, tp sebok plak bln 3 ni dgn HKK. Asik balik lambat nati, lagi kesian mak duk sengsorang..


*entry penuh dan gambar bleh baca kat link ni - mynewshub.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign