Pages

10 March 2012

Jadual Gaji Baru SSM 2012

Sudah kira2 kenaikan gaji anda?
Sudah tahu kenaikan gaji tahunan anda?
Seme ternanti-nanti jadual gaji baru SSM tahun 2012 ni selepas pengumuman PM yg SBPA dibatalkan.
Kat blog MatKedah ni ada la jadual gaji yg mungkin bleh dijadikan rujukan (utk gred 41 ke atas)

Tp tkpe, usah risau. Biarlah yg berkaitan buat keja derang.
Tau lah derang meng'agih'kan gaji kita.
Tak perlu pening-pening.
Tak dpt bln ni, bulan depan Insyaallah ada.

Sebelum tu marilah kita baca jap antara isi kandungan pengumuman PM tu

Kalo dapat bulan 3, mari lah sama-sama bershopping di Hari Kraf Kebangsaan

Eh. Jemputlah datang yer uols.
Ada bermacam jualan produk kraf.  Nak diskaun?? Hello je ai. Ai bleh entertain uols jalan2 kat situ. Tp kalo nak buat lawatan berpandu ofis ke, Puspanita uols pun bleh. Ada gift, ada tour guide yg akan entertain.
Info lanjut HKK - browse di sini - HKK 2012

Kalo dpt bulan 4, dpt la shopping kat tpt yg nak gi bercuti awal bulan 5 tu nati.
Teheee.
Kredit : Here
Sumpah tak sabar..... (T_____T)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign