Pages

12 March 2012

Mood Kucing Giler Plak!

Oke da kul 1pm.
Setelah ber singa singaan sedari pagi, menjelang thari mood sedikit menurun.
Mood menurun kepada kucing giler je. Hahaha.
Google
Seriyes.  Depresi tol hari ni.
Dan dan la plak reni 2nd big bos panggil seawal pagi lagi.
Ceh. Bukan je bekpas je blum sempat, nak ter ber** pun blum sempat. Sbb duk tunggu org cuci toilet yg biasanya settle cuci jam 8.30am tp reni dkt2 kul 9 pun tak settle lagi. Ceh. Mesti dia start lambat cuci tadi. Kalo tau awal2 da masuk.
Auuummmmm......

Lps tu ke sana sini, tetiba ada meeting lak. Eh. Bkn tetiba la pun nya. Suppose ada memo. Tatau kat mana. Kat 'momok' kot (sambil pandang Amirah. Huhu).

Suppose reni aku nak antar segala adiah2 souvenir dari Langkawi tu, sekali jadi camni... keta pun jauh ter lanting pakingnya, jadi balik kang la baru aku pos. Pejabat pos kat Care4 Wangsa Maju tutup lambat kan.

Dah la. Rest kejap. Smlm aku ada dload game baru kat myS2.  Thru application la. Harus la yg bawah kategori - Top Free Application. Hikhik.
Chicken Ninja.
Comel tau.
Tp kalo mission ko failed, dia tulis 'mission failed, chicken'
Ceh! di chicken kan nyer kita.

p/s : Bila masuk blog orang lain dari myS2, aku tgk ramai da buat mobile templete. (ke skang ni mmg dia otomatik tukar templete kalo tgk dari phone??). Good. Good. Mak soka... Tp kalo yg masih disable kan templete mobile tu, good jugak. Tp good bye la jawabnya.  Maklum la... aku tak mampu nak bertab tab ke pad pad ke. Ada masa terluang tu tgk dari phone je lah. Tp kalo hok guna templete PC tu mmg tak dapek la nak tgk.Halus nau. Nak kena scroll2 kasik besau lak. Kasihan ke aku. Huhu.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign