Pages

27 March 2012

New to Old Blogger Interface

Ramai lak buat entry pasal New Blogger Interface.

Ada yg tak suka.
Yelah. Menda baru kan. Cam Timeline kat FB tu gak.
Aku dulu pun menyampah ngan TL tu. Tp lelama, lantak pi lah situ. Tak effect kot kat kesihatan. Jadi, biar. Lagipun bukan tgk sgt pun TL tu. Tp mudah pe. Nak carik gmbr2 yg diupload tak perlu carik kat photo folder dah.

And now, new blogger interface.
Aku lama da pakai interface ni. Dari thn lps lagi dah. Dlm bulan berapa tah. Tp lama sgt dah la. Masa tu dia suruh try ke apa ke tah. Dan aku selesa pakai new interface ni. Sini lagi senang. Nak tgk viewer berapa, nak tgk analytical cam Nuffnang tu pun ada. Tp ada yg tak sker. 

Oke, ekceli buleh je tukar back to old blogger interface tu.
Kan dia ada button cam skru tu.

Klik situ.
Then nati ada keluar byk2 tu. Amik la "old blogger interface"
Maka kuar la hok lama ni.
Kalo nak tukar balik klik je lah Upgrade Now tu. Keluar la interface baru.

Tp aku tatau la selama mana buleh bertahan nyer sbb dia kata Blogger is getting a new look in April. So, rasanya time tu mmg seme la kot kena guna interface baru ni.

Memula mmg tak biasa, tp lelama rasa bes. Try la.
Memula mmg rasa cam susah, tp yg baru ni lebih senang sebenarnya.
Aku skang bila tukar interface lama tu rasa cam 'gayat' lak. Haha.

Oke. Tu je. 

Penat.... nak tido je rasa.
Buat sambutan simposium, bawak lawatan. Penat dah kaki. No weekend for these 2 weeks. Tp takpe lah. Bukan selalu pun kan. Meraikan 'hari besar' ofis sendiri.  Jgn kata seronok leh claim OT lah.. claim mmg bleh. Tp ganti dgn cuti. Hurm. Tgk la. Kalo rajin claim, bleh gak guna utk cuti raya. If not, tak yah la. Cuti tahunan pun byk lagi.

Cepat la 2 April. Dan lps tu cpt la bulan 5.
Lama dah tak pegi bercuti ni. Tak sabar dah heh nak isi borang cuti (n HRMIS lah) n borang g oversea. Hahaha. Oversea la sgt. Chooiiiii.................

Kbai!!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign