Pages

23 March 2012

T-shirt I Love


I love Penang. I love Cameron Highland. I Love HK. I love Langkawi and I love Port Dickson.
Kegemaran terbaru kalo ke mana-mana.
Dulu tak kesah pun pasal t-shirt ni. Kisahkan utk jadikan buah tgn utk orang ja.
Tp skang kalo gi memana t-shirt "I Love" ni menjadi kewajipan. Harus beli.
Tp kalo pegi tpt berulang, tak yah la kot. Kang tak memasal kena marah ngan laki aku.

Ada yg kata baju camni CM pun ada. Ckp je nak I Love mana.
Btul la. Bleh beli kat CM.
Tp kat CM tak bleh beli sentimental value yg ada pada baju tu.

Memasing ada collectible item tersendiri. Paling org sker adalah FM. Aku plak kurang benda tu. Tp kalo ada org bagi, amik je lah. Jgn banyak songeh. Pun ada jugak FM yg aku beli sendiri kalo gi memana, yg napak unik sket.

Tp satu la cuma, t-shirt camni mmg terhapa sket. Pakai sekali da mengecut. Sangattttt.... Cam I Love HK tu, sgt la menyampah. Low quality. Padan la muka, duk nak carik yg murah sgt. Tp yg Penang tu bes, kain dia sejuk je. Cameron Highland pun oke. Langkawi tu cam pendek plak. PD tu baru pakai sekali.

Oh. I love Bagan Lalang ngan I love Bukit Merah takde pulak yer. Kena carik gak ni. Kat CM ada tak??? (T_____T)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign