Pages

9 March 2012

Perihal Matta Fair Mac 2012


Seharusnya, org yg suka cuti cuti cinta cam aku ni mmg tak lepaskan peluang la menda2 camni.
Tp aku tak penah pegi pun. Sekali pun tak penah lagi merasa 'nikmat-pakej-hebat' dari Matta Fair nih.

Taktau la naper, tp cam, ah, takyah la pegi. Ramai org la kut, rimas la itu la ini la.
Tp kalo Pesta Buku tu bleh je plak kan.

So, igt kali ni nak terai lah pegi.
Sbb masa tu blum Hari Kraf lagi.
Da ajak Dee Harlinda. Suh dia paking keta kat umah, pehtu suh my dear anta kiterang. Alahai. PWTC ni mmg sekentut je dari umah aku tu. Kalo tak jem apa, 5 minit smpai. Haha.
Tu la tu, rasa sesudah subuh kena pegi.
Org ramai kan.

Rasa2 ada tak pakej menarik gi Golkos??
Eh...?? Teheheheee...
Alah, tak dpt Golkos tu, gi The Philea Resort pun cukup lah kan. Tp nak selitkan bila lagi tu?
Bln 5 da ada program. Bulan 6 tak perlu la kot. Bln 7,8 puasa-raya.
Bulan 9 ada plan dah (tp blum ada confirmation, mungkin leh carik2 pakej kat sini). Bulan 10 pun blum ada. Bulan 11, 12, cuti sekolah - bagi peluang pada yg ada anak. Tp nyer igt tahun ni nak celebrate anniversary pada date yg bebtul time anniversary tu di tpt 1st honeymoon kami. Oke, gud idea then. Bleh carik tpt yg bes2.

Oh. Sapa yg nak gi Grand Lexis pun ada yg bes ni ha.
Grab uols grab...murah ni.. mustahil leh dpt serendah RM350 tu. *tatau la kot kat Agoda leh dpt, tu pun kena booking 2 or 3 mths before. Alah, beli je yg ni. Toksah pikir2 dah. Tp yg aku duk tu ari - Exec Pool Villa takde. Fuhh...mujo... Hahahaha.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign