Pages

26 March 2012

Mansion : Living Room Design

Ini cantik. Tp kabinet atas tv tu tak perlu kut. Kang silap haribulan dia hempap tibi apa tak dpt. Err.. gmbr pokok 'gersang' tu kenapa tetiba atas tu. Kabinet besar tu pun tak perlu kut. Rugs kaler coklat tu oke, tp kalo buat black n white lagi comel.

Next.
Eh. Apa ni tibi petak-petak ni. Manade orang pkai dah skang. Crowded btul kabinet camtu. Next please.

Nextttt.........

Wah... sampai 3 tibi ada ha. Satu tibi mak, satu tibi bapak dan satu lagi tibi anak2. Tgk yer. Jangan rebut-rebut. Apa neeee??? Tak minat maple maple ne.

Next.........

Besnya rumah tepi laut. Bes. Bes. Eh. Kelain pulak aku tgk. Kabinet itu terlalu besar utk umah comel ku. Huhu.

Next.
Red Apple
Yeah!. Ini la design yg dicari-cari. Sgt berkenan. Atas tv tu nati carik lukisan atau pun letak ayat2 suci Al-Quran. Sofa tu mmg aku suka banget tu. Cam bes je leh letak majalah bawah tu. Area sofa, dinding atas tu bleh letak gambar canvas tempah tu ari. Oke, kira bleh la ni.
Cuma aku tak berapa berkenan coffee table ada tetgh tu. Tak perlu kot. Nak makan minum gi kat dapur sanun. Yerp. Nak buat design camni nati. 

Maka jom kita shooping kat Red Apple. Bleh tgk check tgk lokasi berhampiran kat web dia - store location.

#tetiba. Padahal entah bila nak jejak kaki ke mansion tu. Maleh nak pikir. Lantak ah!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign