Pages

28 March 2012

Tak Dapat Pun 25hinggit

Haha.
Mengong. Nak tgk yg AAX mmg la tak dpt RM25.
Big tak berapa nak big sale kali ni yer.
Takde kuar gmbr bee bee tu pun.

Aku saja ce-terai-acu-test-tgk.
Golkos.
Yer. Begitu reganya. Aku rasa kalo aku saja ce-terai-acu-test-tgk sblm sale retu cam lagi murah je. Hoho.

Lagi, ce try hok ni plak
RM295 - lowest fare. Mmg la lumayan. Area sana sana ni yg buat mahal adalah airport tax. Even dpt tambang sekupang pun still kena bayar mahal. So, mari kita menyimpan duit dalam tabung buluh (yg beli kat HKK) sehingga penuh.

Kalo camtu celebrate anniv kat Labuan je lah.

Teeeeeheeee....

Calling for Elina..calling for Elina.

#haha. Tak beli pun, saja gatai2 tgk. Takde plan ke mana dah. Cukup2 la berjalan2. Skang tumpu deco2 umah plak (yg entah bila la tahun nak merasa jejak kaki. #menyampahhh!)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign