Pages

20 October 2011

Fotobook Saya : Ecazstudio

MOoooooddd ada hepi menjelang tghari dan petang.
Hihik.
Smlm dpt emel dari Ecazstudio.
Ala hok aku beli deal dari Groupon tu dulu.
Katanya fotobook aku da siap.
Yey!.
Akhirnya.
Walo aku tgk ramai je bising2 marah kat page derang kat FB tu, aku ilek je.
Sbb aku pun antar da lewat kan. Org lain seme antar sblm raya.
Aku anta 22hb September (sbln sblm due dia)
So, last week je aku tanya status fotobook aku tu kat FB derang.
Derang reply tgh binding.
Sokay la. Tggu je. Tak perlu rush rush. Walo kalo bleh mmg la nak cpt.

Dan minggu ni dia emel bleh collect.
Dah bleh collect mmg hati tak keruan la.
Igt nak gi sendiri, tp my dear kata dia nak kuar area Damansara.
Apa lagi, pucuk dicita la.
Kut tak aku da siap nak install GPS Papago dah. Huhu.

So, beliau je amik.
Maka ini lah hasilnya.

Himpunan gambar Cuti Cuti Cinta kami dari Jan - Julai 2011. Memang setiap bulan tu ada xtvt jalan-jalan. Maka bleh la buh gambar beserta date setiap bulan.
Dimulai dengan percutian di Kundasang hinggalah ke Cameron Highland.


Hihik.

Sbb awal2 tu aku pakai camera biasa je, maka tak berapa nak clear.
Tp ujung2 tu da pakai kamera oke sket (tp bkn tahap DSLR la), napak oke la gambar walo gelap jugak. Itu tukang  amik gambo tak reti nak bajet penataan cahaya tu. Hahah.
Tp kalo ada DSLR lagi lumayan.

Bes oi. Berbaloi2 buat ni dgn rega RM58.

Now ada lagi satu.
KIV lps balik HK baru design. Ni dari syarikat lain lak.
Itu mmg dia sediakan software dia sendiri.
Yg aku dah dpt ni derang suh guna Photoscape je.

Buleh la beli lagi ni.
Eh. Bkn pagi tadi macam da tobat nasuha taknak beli apa2 deal lagi kah???
Agagagaa.... tweheeheee....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign