Pages

25 October 2011

Oh! Cinta Elysa

Takde idea utk di publish ari ni.
Bkn pasal dok pikir nak cuti je.
Tapi cam blank nak up entry apa.

Tgk2 kat draft pun cam takde yg seswai utk di publish reni.

So, takde la citer apa2.

Cumanya, tak sabau nak tunggu citer ni malam ni.

kredit : suhanpost.
Lantak la apa pun.
Aku mmg sker citer ni. Mungkin sbb pelakonnya jugak.
Aku sker dak Johan tu. Dan aku juga takdek masalah utk suka Fasha Sandha. Dari dulu aku sker je dak Fasha ni. 

Tak sabau nak tgk scene yg dia mengaku Elysa tu wife dia. Awww.

Dah la next last week sker ngan dialog ni

"bleh saya panggil awak abang..???"

Aww. Aww.


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign