Pages

6 October 2011

Macam WW Plak!

*Aku takde idea nak memblog.
*Tp aku nak upkan entry lain yg menutup entry ala2 minta simpati kat bawah ni. Haha.
*Susah nak jadi 'not so me' ni tau bila kita seorang yg ceria mak datuk kena jadi org yg hanya bercakap bila perlu. Haisshhh.
*Sapa leh teka maksud gambar kat atas? Sapa jawab yg betul dan terpantas, blog nyer akan di review (dan dah tentu dpt adiah. Huhu. Owh. Utk 4 org yg penah di review tu tak leh dpt dah la yer. Teka je takpe. Hihi)
*Sebut pasal adiah ni, adiah utk Chentahati blum pos. Padahal da siap bersetem. CH, minta maaf  yer. Tetap saya akan langsaikan dlm mggu ni sbb kalo tak langsai saya tak boleh buat review orang lain.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign