Pages

23 October 2011

Filem : The Thing

Aduhai nyer pun.
Nak tgk Reel Steel.
Bleh lak full house.


Hurm.

Misi menonton wayang adalah sbb nak abiskan tiket yg beli dari MyDeal tu ari. 
Retu da tgk Johny English Reborn. Oke la kan.
Igt nak tgk la Reel Steel sbb seme org kata bes. Bes giler. Bes sgt.

Tgk time dia kat KLCC awal kul 11, tp kul 11 pun tak mandi lagi.
Jadi godek2 lagi, kat Wangsa Walk ada yg 12.30pm.
Maka, terus ke sana.
Tp sampai je hampa sbb full house katanya.
Yelah, sbb voucher kan, mana leh booking. Kalo tak lama da booking. Lagipun aku jarang tgk TGV. Aku salu tgk kat GSC-BTS ja.

So, akur. Tgk The Thing. Abis mu nak tgk klip3GP. Kuwasa la mak noks. Kang dload je dari Kawe Ni. Eh. Hik hik.

Bila tgk The Thing ni rasa dejavu. Motip??? Sama je seme mcm pilem lama. Apahal.
Tp debaran2 tu tetap la ada.
Tp kalo pilem melayu buat camni sure mcm meloya. Bukan meloya sbb scary sgt sbb tgk perut terbelah dek alien tu, tp nyer, takkan la rasa suspen camtu. Satu cabaran ni. Eceh. Cuba buat filem sains fiksyen lak other than buat citer antu kan. Hahah.

Oke. Malas nak review.
Sama cam citer dulu tu.


Cumanya ending tu agak tergantung.
Adakah Kate tu dia jadi mutant dan bertukar menjadi seekor anjing??

Pasti dia pun kena virus alien tu sbb alien tu suda pegang kaki dia. 

Dah. Takyah tgk la kot.
Kang jadi dejavu cam aku gak. Miahaha.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign