Pages

20 October 2011

PayDay

Hari ni dah gaji - utk govt lah.
Awal. Sbb Deepavali kan.
Fuh. Berderau tgk jumlahnya kat Maybank2U.
Hampir half telah 'tiada'.

Perlukan sedikit masa utk stabilkan keadaan ni.

No more cuti cuti plan (yg da sedia ada tu kita habiskan).
No more buy deal voucher.
No more online shopping.
And etc etc.

Until......

Masuk umah tu.
Dan.
Sign had umur pencen yg baru.

Sekian.

*salu gaji je trus buat payment thro' Maybank2U. Kali ni tak bleh sbb kena buat bajet dulu.
*Apa pun SYUKUR. Ini rezeki dari Allah.
*Mujur mmg buat potongan gaji ke ASB. Byk tu tidak la. Tu mmg buat sedari masuk keja dulu. Tp idak la dia freeze je dlm tu. Pantang lepa gak..hahaha. Tetambah kalo nak pi cuti cuti cinta. Hiksss.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign