Pages

21 October 2011

Mini Contest : Pre-Cuti Cuti Cinta

(entry melekat smpai 21hb Oktober- scroll bawah dan selak older post utk entry baru)

Bismillahirrahmanirrahim......
Haa... contest pre-Cuti Cuti Cinta namanya ni.
Mebi ada contest post-Cuti Cuti Cinta lak kut.
Adiah lebih bernilai mungkin. Hik hik.

Oke. Ni mini-contest. Simple aje. Siap ada klu bagai.
Takde banner takde hapa.
Masa pun kejap je.
Tarikh tutup 21hb - Jumaat ni. 

Oke. Mudah je.

Ce tgk gambau ini.

Dan gambau ini juga.


Ce teka, ce teka how much the amount of this coins??

Terma dan kondisi :
a) Terbuka pada semua follower blog pnstoberi.blogspot ini. Tp jgn kerana contest ini pula, anda terpaksa  kena follow - lps tu tak menang - trus terpaksa un-follow. Masa baru2 follow (sbb nak masuk contest) hehari drop komen, pada setiap entry. Kadang satu entry tu 3,4 komen pun sanggup, tp pas diumumkan takde rezeki, trus ke mana (Kut yer pun, jgn la napak ketara sgt kaedah -- aku kena komen hehari pada setiap entry sbb mungkin aku dipilih sbg pemenang. Haha)  Aku pilih sama rata je, yg follow dah lama, tp SR je pun aku bleh pilih sbg pemenang, gitu gak yg baru follow. Adil. So, again syarat pertamanya mudah amat - terbuka pada semua follower  - ko byk ckp sgt ni pnstoberi, kang langsung takde org nak join. Haha.

b) Tak perlu buat entry bagai. Drop komen saja. Satu komen - satu jawapan. Tak perlu komen byk2 kali dan teka2 byk kali. Kalo byk kali gak, hanya komen pertama saja diambil kira.

c) Pemilihan pemenang - tentulah yg bagi jawapan tepat. Tp kalo takde, akan diambil pada hampir2 tepat. Utk ini akan ada 2 pemenang - satu bagi amaun yg hampir tepat kategori terkurang, dan satu lagi bagi amaun hampir tepat ketegori amaun terlebih. Paham tak? Oke camni. Katalah jawapan sebenar RM481.00, ada sorang bagi jawapan RM479.50 (kurang) dan sorang lagi bagi RM482.00 (lebih). So, kedua-dua ini boleh diambil sebagai pemenang.  Kalo ada jawapan yg sama bagi hampir tepat, undian akan dijalankan bagi menentukan pemenang.

d) Reply komen mesti diterima pada atau sebelum hari Jumaat - 21hb Oktober 2011. Penyertaan yg dah masuk hari Sabtu apatah lagi hari Ahad mmg tak diterima.

e) Insyaallah, pengumuman pemenang akan dibuat sebelum saya bercuti.  Hadiah da tentunya dari tpt percutian saya tu. Insyaallah. Doakan saya selamat pergi dan selamat balik. Hadiah dari mana? Yer, dari HK.

So, itu saja. Drop komen dan teka berapa amaun syiling di atas.
Oh. Klu nya lebih RM100 dan kurang RM300.

Haaa... sian kan, kena korek tabung nak gi bercuti. Miahahaha.
*very just nice number of follower until this entry published - 460. 

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign